آب اکسیژنه

آب اکسیژنه

آب اکسیژنه چیست؟

هیدروژن پراکسید مایع بی رنگی است در دمای اتاق با طعم تلخ. مقدار کمی از پراکسید هیدروژن گاز طبیعی به طور طبیعی در هوا رخ می دهد. پراکسید هیدروژن ناپایدار است، به راحتی به انتشار اکسیژن و آب با انتشار گرما تجزیه می شود . اگر چه غیر قابل اشتعال بودن آن یک عامل اکسید کننده قوی است که می تواند در هنگام تماس با مواد آلی باعث احتراق خود به خود شود. پراکسید هیدروژن در بسیاری از خانوارها دارای غلظت کم برای کاربردهای دارویی و به عنوان یک  سفید کننده  در صنعت است ، پراکسید هیدروژن در غلظت های بالاتر به عنوان یک سفید کننده برای منسوجات و کاغذ ، به عنوان بخشی از سوخت های راکت، و برای تولید لاستیک فوم و مواد شیمیایی ارگانیک استفاده می شود.

 

کاربرد های رایج  آب اکسیژنه:

شستشوی جراحات – سفید کردن لباس ها – درمان قارچ های پا – شستشوی دهان و لثه ها – سفید کردن دندانها – بهبود لکه های پوستی – نطافت منزل – درخشندگی موها و ...

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

فارسیTags: قیمت آب اکسیژنهفروش آب اکسیژنهواردات آب اکسیژنهآب اکسیژنه خوراکیطرز تهیه آب اکسیژنهطرز تهیه ی آب اکسیژنهآب اکسیژنه چیستکاربرد آب اکسیژنههیدروژن پراکسیدآب اکسیژنه در صنایعآب اکسیژنhydrogen peroxide

سدیم لوریل سولفات (SLS)

سولفات لوریل سدیم

 

سدیم لوریل سولفات چیست؟

به طور متوسط خانم ها بیشتر  از 200 ماده شیمیایی را به پوست خود اضافه می کنند و بیش از 60 درصد از این مواد شیمیایی به طور مستقیم در جریان خون جذب می شوند. ترکیب این با مواد شیمیایی موجود در مراقبت از مو و محصولات بهداشتی دندان، مانند سدیم لوریل سولفات و سدیم لورث سولفات، یک راه حل طبیعی به حساب می آید محصولات زیادی وجود دارند که با برچسب "طبیعی"  یا  "ارگانیک" حاوی سولفات هستند. و بیشتر در مورد مشکلات بالقوه ی  بهداشتی این مواد شیمیایی استفاده می شود.

فارسیTags: فروش سدیم لوریل سولفاتقیمت سولفات سدیمخرید سدیم لوریل سولفاتکاربرد سدیم لوریل سولفات سدیموارد کننده سولفات سدیم لوریلسولفات سدیم لوریل چیستSLSکاربرد سولفات سدیمقیمت سدیم لوریل سولفاتواردات سدیم لوریل سولفاتسدیم لوریل سولفات چیستفروشنده سدیم لوریل سولفات رشته ای

پلی کواترنیوم

پلیمر کاتیون

پلی کواترنیوم

پلی کواترنیوم یا پلیمر کاتیون چیست؟

پلی کواترنیوم ترکیبی از ترکیبات طبیعی و مصنوعی است که معمولا دارای وزن مولکولی بالایی هستند و شامل میلیون ها واحد پیوند پیوسته و ملکول های آن  نسبتا سبک و ساده می باشند بنابراین یک پلیمری کاتیونی یک پلیمر مثبت یا پودر کاتیونی است که در محصولات مراقبتی پوست و مو از قبیل شامپوها،لوسیون ها، نرم کننده های مو و کرم ها استفاده می شود که باعث محافظت از مو، رطوبت رسانی به مو و سبب شانه خوری بهتر و آسان مو، براقی و شفافیت مو، جلوگیری از شکنندگی مو می شود.

 

فروش پلی کواترنیوم:

شرکت تیناکم آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز ، محصول  مورد نیاز صنایع مختلف را با بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ ترین وقت ممکن به‌ وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمتهای عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین ترین قیمت است و می‌توانید ضمن استعلام قیمت ما ، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوق دیگر مقایسه نمائید.

فارسیTags: فروش کواترنیومخرید پلی کواترنیومقیمت پلی کواترنیومپلی کواترنیومپلی کواترنیوم در نرم کننده ها، پلی کواترنیوم در مو و پوستپلی کواترنیوم در موپلی کواترنیوم چیستپلی کواترنیوم در شامپوخواص پلی کواترنیومکاربرد پلی کواترنیوم

ستیل الکل

ستیل الکل

 

ستیل الکل چیست؟

اسیدی چرب  میباشد که به شکل بلور یا فلس های سفید رنگ می باشد که از طریق کاهش اسید پالمتیک حاصل از روغن نخل (روغن پالم) حاصل می شود این ماده اولین بار از روغن نهنگ بدست آمد  ولی اکنون از روغن پالم حاصل می شود و نا محلول در آب سرد است.

خواص ستیل الکل:

غلیظ کننده،نرم کننده، مرطوب کننده،تقویت کننده و ...

کاربرد های این محصول:

استفاده از آن در طیف گسترده ای از محصولات آرایشی و بهداشتی مانند: کرم صورت ،مرطوب کننده ها، شامپو، رنگ مو، محصولات ضد پیری، کرم ضد آفتاب، رژ لب و ...

 

 

فارسیTags: خواص ستیل الکلفروش ستیل الکلکاربرد ستیل الکلسیتریل الکل چیستخرید ستیل الکلواردات ستیل الکلستیل الکل در آرایشی و بهداشتینرم کننده ستیل الکلستیل الکل خوراکیستیل الکل در کرمستیل الکل در شامپوستیل الکل از کجا بخریمjتولید ستیل الکل